Master Projectmanagement

‹ Terug

Master Projectmanagement - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 12479

Ga naar Master Projectmanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij een hoger opgeleide professional en verantwoordelijk voor grote en complexe projecten? En wil jij je opleiding kunnen combineren met jouw baan? Kies dan voor de erkende Master Projectmanagement van NTI. Daarom kies je voor Master Projectmanagement van het NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Wettelijk erkend masterdiploma Inclusief vakliteratuur Inclusief praktijkbijeenkomsten Uitstekend te combineren met een baan

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)