Brancheopleiding Medisch pedicure

‹ Terug

Brancheopleiding Medisch pedicure - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
14 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 777

Ga naar Brancheopleiding Medisch pedicure voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb jij jouw diploma pedicure behaald en wil jij je verder specialiseren als medisch pedicure? Dan is de opleiding Medisch pedicure perfect voor jou! Als medisch pedicure behandel je ‘risicovoeten’ van bijvoorbeeld patiënten met reuma, diabetes, spasmes of verwaarloosde voeten. Hoe screen je risicovoeten? Hoe schat je risico’s in? Ook leer je tijdens de opleiding de belangrijke kanten van het zelfstandig ondernemerschap. Zo kun jij na het behalen van je diploma meteen de eerste stappen maken richting jouw eigen onderneming.

Daarom kies je voor Brancheopleiding Medisch pedicure van het NTI:

  • Elke dag starten
  • Inclusief 5 praktijkdagen
  • Branchediploma erkend door ProVoet
  • Inclusief lesboeken
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)