‹ Terug

HBO-programma Inleiding Medische basiskennis - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO

Ga naar HBO-programma Inleiding Medische basiskennis voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als counselor of therapeut is het belangrijk dat je inzicht hebt in de mens als totaliteit. Dus ook in de medische en psychische staat van je cliënt. Met het HBO-programma Inleiding Medische basiskennis verdiep je je onder andere in de werking van de hersenen, psychische stoornissen, agressieproblematiek en voedingsleer. Hoe herken ik psychische problematiek? Is er een relatie tussen een lichamelijke aandoening en een psychosociaal probleem? Moet ik de cliënt doorverwijzen? Start vandaag nog met Inleiding Medische basiskennis en krijg antwoord op deze vragen én meer.

Daarom kies je voor HBO-programma Inleiding Medische basiskennis van het NTI:

  • Erkende onderwijsinstelling
  • In 3 maanden af te ronden
  • Onmisbaar voor elke (aanstaand) counselor
  • Geen vooropleiding nodig
  • Inclusief webinar

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)