MBO Verpleegkundige Ziekenhuis (ZH) Klassikaal

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Verpleegkundige Ziekenhuis (ZH) Klassikaal
‹ Terug

MBO Verpleegkundige Ziekenhuis (ZH) Klassikaal - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 9538

Ga naar MBO Verpleegkundige Ziekenhuis (ZH) Klassikaal voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je sociaal, ondernemend en wil je zorg bieden aan diverse cliƫnten in een ziekenhuis? MBO Verpleegkundige volg je bij NTI in je eigen tempo met klassikale lessen. Daarom kies je voor MBO Verpleegkundige Ziekenhuis (ZH) Klassikaal van het NTI: Studeren in je eigen tempo Wettelijk erkend mbo-diploma Persoonlijke begeleiding Klassikale lessen van ervaren docenten Voldoet aan de Wet BIG

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)