CompTIA Server+ 2014 (exam SK0-004)

‹ Terug

CompTIA Server+ 2014 (exam SK0-004) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
19
Lesgeld per termijn:
€ 449

Ga naar CompTIA Server+ 2014 (exam SK0-004) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze CompTIA training / cursus bereidt u zich voor op het halen van het CompTIA Server+ certificaat. U leert het opzetten, onderhouden, troubleshooten, beveiligen en supporten van server hardware- en software inclusief virtualisatie. Aan het einde van de cursus kunt u snel inspelen op issues in de serveromgeving, kunt u omgaan met disaster recovery, algemene beveiligingsprocedures, server roles en bent u bekend met termen en concepten die gebruikelijk zijn in deze industrie.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het moederbord, geheugen, processor, BIOS, virtual machines, netwerk basisbegrippen, opslag, backup, replicatie, disaster recovery en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u in staat zelfstandig server hardware en software te bouwen, te implementeren en te beheren.DoelgroepBeginnende systeembeheerders die kennis willen opdoen van server hardware en software en/of senior systeembeheerders die het certificaat CompTIA Server+ willen halen.Inhoud cursusDe training / cursus CompTIA Server+ is opgebouwd uit verschillende lessen:Server ArchitectureServer Administration IServer Administration IIStorageSecurityNetworking and Disaster RecoveryTroubleshooting ITroubleshooting IICompTIA Server+ 2014: KennistestMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo