Building an Application with NoSQL and MongoDB

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Building an Application with NoSQL and MongoDB
‹ Terug

Building an Application with NoSQL and MongoDB - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Building an Application with NoSQL and MongoDB voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze NoSQL en MongoBD training leert u hoe u een webapplicatie kunt ontwikkelen met behulp van NoSQL, AngularJS en MongoDB. De training neemt u stap voor stap mee door het proces. U krijgt eerst een introductie van NoSQL gevolgd door het realiseren van een applicatie inclusief het live zetten er van.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn NoSQL, MongoDB, AngularJS, Node.js, de installatie van diverse zaken, Mongoose en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u in staat een simpele applicatie te realiseren op basis van MongoDB en AngularJS.DoelgroepDeze training is bedoeld voor software developers die zie wil verdiepen in het ontwikkelen van single page (web)applicaties gebaseerd op AngularJS en NoSQL databases.Inhoud cursusMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo