Fundamentals of RabbitMQ

‹ Terug

Fundamentals of RabbitMQ - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Fundamentals of RabbitMQ voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online RabbitMQ cursus leer je meer over de fundamenten van RabbitMQ en hoe je RabbitMQ kunt implementeren.Leer meer over verschillende functies als clustering en authenticatie en hoe deze functies kunnen worden gebruikt om RabbitMQ implementaties te ondersteunen.Verder leer je meer over de verschillende mogelijkheden voor berichtverwerking van RabbitMQ en hoe clustering en beschikbaarheid zijn geconfigureerd. Tot slot leer je meer over het troubleshooten en configureren van RabbitMQ.Uw resultaatJe bent bekend met de fundamenten van RabbitMQ.DoelgroepSysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to RabbitMQMessage Handling and Clustering in RabbitMQConfiguration and Troubleshooting in RabbitMQMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo