CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP)

‹ Terug

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
21
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online CompTIA training leer je op een hoog niveau IT security toe te passen binnen een complexe bedrijfsomgeving.Met de CompTIA CASP certificering voor IT professionals toon je aan dat je over uitgebreide kennis van IT security beschikt.Je leert onder andere de verschillende sectoren en de daarbij horende security risico's. Je leert verschillende policies en procedures die benodigd zijn binnen organisaties. Je leert hoe je strategie├źn kunt toepassen om risico's te beperken en te controleren.Daarnaast ga je verschillende situaties analysen met risico matrixen voor enterprise security. Tenslotte maak je kennis met verschillende assessments om security te beoordelen.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn architectuur, host devices, security vereisten, mobile devices en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden van de training ben je in staat op hoog niveau IT security toe te passen in complexe bedrijfsomgevingen. Tevens ben je optimaal voorbereid voor het examen CompTIA Advanced Security Practitioner (CAS-003).DoelgroepSecuritysepcialistInhoud cursusHoofdstukkenBusiness and Industry Influences and RisksOrganizational Security and Privacy PoliciesRisk Mitigation Strategies and ControlsRisk Metric Scenarios for Enterprise SecurityIntegrating Network and Security Components, Concepts, and ArchitecturesIntegrating Security Controls for Host DevicesSelecting Software Security ControlsConducting Security AssessmentsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo