Building Apps with MEAN Stack

‹ Terug

Building Apps with MEAN Stack - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Building Apps with MEAN Stack voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Mean Stack cursus maakt u kennis met het ontwikkelen van mobiele apps met Mean Stack. U leert onder andere de verschillende componenten kennen, het creƫren en gebruiken van modules in Mean.js en u maakt kennis met de voordelen van het gebruik van Mean Stack. Tenslotte leert u het beveiligen, testen en beheren van Mean applicaties.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn MongoDB, Node.js project, ngResource module, server-side code, mocha test, karma test runner, Heroku en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis en geavanceerde mogelijkheden van het ontwikkelen van mobiele apps middels Mean Stack.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die mobiele apps wilt ontwikkelen door gebruik te maken van Mean Stack. Inhoud cursusDe training / cursus Building Apps with MEAN Stack is opgebouwd uit verschillende lessen:Developing and Deploying Web Applications with MEAN.jsSecuring, Testing, and Deploying MEAN ApplicationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo