Automating Web Development Tasks with Gulp.js

‹ Terug

Automating Web Development Tasks with Gulp.js - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Automating Web Development Tasks with Gulp.js voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Gulp.JS training / cursus leert u hoe u Gulp.js kunt gebruiken bij webontwikkelingsprojecten. De focus ligt met name op hoe Gulp.js kan bijdragen bij het ontwikkelen van websites. U leert onder andere het installeren van Gulp.js en hoe u plugins kunt gebruiken bij de codering van JavaScript. Tenslotte leert u hoe u taken kunt uitvoeren wanneer de server wordt gestart, hoe browsersynchronisatie wordt gebruikt en Gulp.js wordt ingezet voor unit testing.Voor een compleet overzicht van de inhoud van deze training kunt u terecht onder het kopje inhoud.Uw resultaatNa afronding van deze training bent u bekend met de mogelijkheden die Gulp.js te bieden heeft.DoelgroepDe cursus is bedoeld van webontwikkelaars die willen leren hoe Gulp.js kan worden gebruikt bij webdevelopment.Inhoud cursusDe training / cursus Automating Web Development Tasks with Gulp.js is opgebouwd uit verschillende lessen:Introducing Gulp.js to Web DevelopmentWeb Building and Testing with Gulp.jsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo