F# Fundamentals

‹ Terug

F# Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar F# Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze F# cursus leert u de basis van de programmeertaal F# kennen. Zo leert u meer over templates voor het maken van F# programma's en bestanden in Visual Studio. Tevens komt het object georiƫnteerd programmeren met F# aan bod.Onderwerpen die bijvoorbeeld behandeld worden zijn conditional expressions, werken met loops, exceptions met F#, access control, signature files, assertions in F# en Generics.Uw resultaatNa het behalen van deze training bent u bekend met de basis van F#.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor softwareontwikkelaars die meer willen weten over de programmeertaal F#.Inhoud cursusDe training / cursus F# Fundamentals is opgebouwd uit verschillende lessen:Getting Started with F#Data, Workflows, and Charting in F#Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo