‹ Terug

Basisopleiding Verpleegkundige - NHA

Niveau:
Gezondheidszorg en welzijn
Duur:
10
Lesgeld totaal:
€ 880,00

Ga naar Basisopleiding Verpleegkundige voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Basisopleiding Verpleegkundige: Maak kennis met het dankbare beroep Werk je al in de zorg, maar wil je jouw kennis opfrissen? Of overweeg je verpleegkundige te worden, maar twijfel je nog? Kies dan voor de Basisopleiding Verpleegkundige en maak kennis met de verpleegkundige zorg. Als verpleegkundige speel je een belangrijke rol in het leven van de patiënt. Je bent verantwoordelijk voor het verpleegkundige proces en je regelt de zorg rondom de patiënt. Je werkt in teamverband veel samen met andere disciplines in de zorg. Samen zetten jullie je in voor het welzijn van de patiënt. Patiënten verplegen Een verpleegkundige is zorgzaam en heeft een groot inlevingsvermogen. Je bent flexibel en nauwkeurig en kunt goed plannen. Ook kun je goed organiseren, communiceren en delegeren. Vind je het fijn om patiënten te verplegen en heb je belangstelling voor mensen met medische of sociale problemen? Dan is de basisopleiding Verpleegkundige een goede keuze. Veelzijdige opleiding In de Basisopleiding Verpleegkundige maak je kennis met de vele aspecten van het werk als verpleegkundige. Je leert omgaan met mensen? met patiënten en familie - en verpleegkundige zorg bieden. Je leert samenwerken, maar ook hoe je zelfstandig problemen kunt oplossen. Wil jij jouw kennis uit het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of overweeg je een MBO-opleiding tot Verpleegkundige en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.

https: