Apache Hadoop and MapReduce Essentials

‹ Terug

Apache Hadoop and MapReduce Essentials - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Apache Hadoop and MapReduce Essentials voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Hadoop training / cursus leert u de basis van Hadoop en Mapreduce kennen. Zo leert u de basisconcepten van cloud computing en Big Data kennen door gebruik te maken van Apache Hadoop. Later in de cursus maakt u kennis met het MapReduce framework.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Big Data, YARN, cluster mananagement, HDFS, Pig and Hive, Pig commands, JUnit, Cloudera MRUnit en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basisprincipes van Apache Hadoop en het MapReduce framework.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor Hadoop developers, data architecten, data engineers of anderen die meer wilt weten over Apache Hadoop en MapReduce.Inhoud cursusDe training / cursus Apache Hadoop and MapReduce Essentials is opgebouwd uit verschillende lessen:Apache HadoopMapReduce EssentialsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo