Data Science Essentials

‹ Terug

Data Science Essentials - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
15
Lesgeld per termijn:
€ 349

Ga naar Data Science Essentials voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze data science cursus leert u hoe het is om een data wetenschapper te zijn en wat data science onderscheidt ten opzichte van andere disciplines. Alles wat u nodig hebt om een goede data wetenschapper te worden, wordt in deze cursus behandeld. Bijvoorbeeld het verzamelen van data (extracten, parsen en scrapen), maar vervolgens leer je ook deze gegevens te filteren.Wanneer deze data gefilterd zijn, leer je deze gegevens om te zetten in een werkbaar formaat. Vervolgens leer je over data-exploratie en ook data-integratie komt uitgebreid aan bod.Uiteraard leer je ook de relevante beschikbare tools voor data wetenschappers, en zelfs Machine Learning wordt besproken.Uw resultaatNa het afronden van deze cursus ben je bekend met de basisbeginselen van Data Science en kunt u dit toepassen binnen je dagelijkse werkzaamheden.DoelgroepBusiness analist, DatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenData Science OverviewData GatheringData FilteringData TransformationData ExplorationData IntegrationData Analysis ConceptsData Classification and Machine LearningMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo