Adobe Flash Professional CC

‹ Terug

Adobe Flash Professional CC - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Adobe Flash Professional CC voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Flash cursus / training maakt u kennis met de basisprincipes van Adobe Flash Professional. U leert onder andere hoe je speciale functies kunt gebruiken met ActionScript zoals het programmeren van knoppen, het creƫren van sprites in Adobe Flash Professional CC. Tenslotte leert u enkele geavanceerde functionaliteiten zoals animaties maken met behulp van keyframes, het maken van UI-componenten en gebruik maken van de 3D-rotatie tool.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn movies, transform tools, symbols, ruler, grid en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze cursus heeft u basiskennis en gevorderde kennis van Adobe Flash Professional CC. U begrijpt de gebruikersinterface, de belangrijkste tools en u kunt eenvoudige bewerkingen uitvoeren.DoelgroepVoor iedereen die basiskennis en een stukje gevorderde kennis wil opdoen van Adobe Flash Professional CC.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe Flash Professional CC is opgebouwd uit de volgende lessen:Adobe Flash Professional CC - Introduction and Basic ToolsAdobe Flash Professional CC - Working with ActionScriptAdobe Flash Professional CC - Additional Tools and FeaturesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo