Exploring Artificial Intelligence

‹ Terug

Exploring Artificial Intelligence - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Exploring Artificial Intelligence voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online training op het gebied van Artificial Intelligence leer je de basis van kunstmatige intelligentie kennen.Zo leer je meer over de technieken die worden gebruikt zoalsMachine Learning, Search Algoritmes, Reinforcement Learning en Constraint Satisfaction Problems.De training bestaat uit 8 hoofdstukken en duurt ongeveer 9 uur. De didactische opbouw maakt deze training uitermate geschikt voor iedereen die voor het eerst kennis wilt maken met Artificial Intelligence.Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze AI training ben je bekend met de basisprincipes van Artificial Intelligence.DoelgroepIedereen die geïnteresseerd is in Kunstmatige Intelligentie.Inhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to Artificial IntelligenceSearch ProblemsConstraint Satisfaction ProblemsAdversarial ProblemsUncertaintyMachine LearningReinforcement LearningIntroducing Natural Language ProcessingMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo