Certified Threat Intelligence Analyst (CTIA) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Certified Threat Intelligence Analyst (CTIA) - incl. examen
‹ Terug

Certified Threat Intelligence Analyst (CTIA) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
24
Lesgeld per termijn:
€ 1069

Ga naar Certified Threat Intelligence Analyst (CTIA) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze officiële door EC-Council uitgegeven online CTIA training leer je alles om een Certified Threat Intelligence Analyst (CTIA) te worden. CTIA is een intensieve training voor iedereen die dagelijks omgaan met cyberbedreigingen.Dit programma behandelt alle stadia die betrokken zijn bij de Threat Intelligence Life Cycle, met deze aandacht voor een realistische en futuristische benadering maakt CTIA een van de meest uitgebreide threat intelligence certificeringen op de huidige markt.Deze cursus is inclusief:examenvouchercertificaat van deelnameInstructor led training modulesofficiële e-coursewareIcttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatNa afloop van deze cursus ben je optimaal voorbereidt op het Certified Threat Intelligence Analyst | CTIA examen.DoelgroepSecurityspecialistInhoud cursusHoofdstukkenVolg je EC-Council training via de officiële website van EC-CouncilMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo