Data Science Fundamentals in R

‹ Terug

Data Science Fundamentals in R - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Data Science Fundamentals in R voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze training gericht op R leert u de basismethodes van de programmeertaal R kennen. Tevens krijgt u enkele Machine Learning voorbeelden voor data science in R. R leent zich uitstekend voor het programmeren van statistische software en data analyses.Onderwerpen die onder ander aan bod komen zijn R str function, tables, TukeyHSD, ggplot2 bibliotheek, ANOVA, SVM, PLS regression, 3D Scatterplot en nog veel meer.Uw resultaatNa het behalen van deze cursus bent u bekend met de fundamentele R methoden en de belangrijkste R-machine leermethoden.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen met een achtergrond in statistieken en programmeren die meer willen weten over het programmeren in R.Inhoud cursusDe training / cursus Data Science Fundamentals in R is opgebouwd uit verschillende lessen:Fundamental Methods for Data Science in RMachine Learning Examples for Data Science in RMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo