Essentials of Microservices Deployment

‹ Terug

Essentials of Microservices Deployment - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Essentials of Microservices Deployment voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Microservices cursus leer je de verschillende design technieken. De cursus begint met met de basisconcepten van de microservices architectuur.Vervolgens staan we stil bij de verschillen tussen een service georiƫnteerde architectuur (SOA) en van microservices en de voordelen die SOA biedt.Daarnaast leer je over verschillende architectuur- en ontwerptechnieken die je hulp zullen bieden voor je ontwerpfase van microservices.Tot slot behandelen we technieken om het risico te verminderen en het succes te vergroten van de transformatie van een monolithische architectuur naar een microservice-architecturale stijl.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn d eigenschappen rond een gedistribueerde architectuur, de voor- en nadelen van microservices en nog veel meer.Uw resultaatJe kent de verschillende design technieken die je helpen bij een deployment.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenBasic Concepts of a Microservices ArchitectureCore Concepts of a Service-oriented ArchitectureDesigning the Microservices ArchitectureMicroservice Refactoring PatternsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo