Generic Database Fundamentals

‹ Terug

Generic Database Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Generic Database Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Database training cursus maakt u kennis met database management systemen (DBMS) in het algemeen, u maakt kennis met de verschillende database modellen en de database architectuur. Tenslotte leert u de relationele algebra activiteiten, hoe u SQL kunt gebruiken bij het beheren van data in een relationele database, data integratie en hoe u data kunt beveiligen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn database gebruikers, 13 regels van Dr. Codd, 1NF, BCNF, 4NF, SQL, ANSI/ISO model, ACID, DBA en nog veel meer.Uw resultaatNa het afronden van deze Database training cursus bent u bekend met database management systemen (DBMS) in het algemeen, de verschillende database modellen en de database architectuur.DoelgroepDatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenGeneric Database Fundamentals: Architecture and Normalization ConceptsGeneric Database Fundamentals: Relation Algebra, SQL, and Concurrency ConceptsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo