Data Visualization with Tableau

‹ Terug

Data Visualization with Tableau - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Data Visualization with Tableau voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Tableau training / cursus leert u de basis van het tableau kennen zoals het maken van grafieken, maps en dashboards. Later in deze cursus leert u database connecties te maken en parameters te gebruiken om filters in te stellen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het maken van crosstabs, gebruiken van achtergrond afbeeldingen, publiceren op het web, filteren van data en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basisfunctionaliteiten van het tableau.DoelgroepData analisten die meer willen weten over het tableau platform.Inhoud cursusDe training / cursus Data Visualization with tableau bestaat uit verschillende lessen:Tableau Charts, Maps, and DashboardsTableau VisualizationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo