‹ Terug

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) - NHA

Niveau:
Administratie
Duur:
1
Lesgeld totaal:
€ 138,00

Ga naar Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

MBA-opleiding in 10 maanden: volg de cursus Moderne Bedrijfsadministratie Miljoenentransacties of een overboeking van een paar euro: organisaties steunen op een transparante administratie. In de cursus Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) leer je een administratie opzetten en beheren. Ouderwetse boekhouder of moderne manager? Wat is bedrijfsadministratie? Schoenendozen met bonnetjes archiveren? Daarvoor vragen organisaties geen opleiding. Wat dan wel? In de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie leer je: de ins en outs van boekhoudsystemen kennen; geld- en goederenstromen inzichtelijk maken; welke eisen organisaties aan administratie stellen. Je leert op managementniveau keuzes maken. Voor grote en kleine bedrijven. Rechten en plichten De administratie moet op orde zijn. Waarom? Een deugdelijke administratie is het fundament onder beslissingen van het management. En wat gebeurt er als een administratie niet voldoet aan de eisen die bijvoorbeeld de Belastingdienst stelt? Van kosten bewaken tot investeringsselecties maken. Het hoort bij de taken van een MBA-er. Bedrijven vragen in vacatures deskundig personeel met een MBA-diploma. Weet wat er speelt Welke soorten eigen en vreemd vermogen heeft een organisatie en wat is er daarnaast nodig? In de cursus Moderne Bedrijfsadministratie leer je de vermogensbehoefte van een organisatie bepalen. Bereken de behoefte en doe er verslag van. Leer jaarrekeningen lezen, zodat je inéén oogopslag weet wat er speelt in een organisatie. Leer de kleine lettertjes lezen waar anderen overheen lezen. Financieel manager Je mag jezelf financieel manager noemen en je inschrijven in het officiële Register Financieel Management als je drie diploma's behaalt. Met deze drie diploma's ben je financieel manager: Associatie-diploma Financiële Managementrapportage (FMR); Associatie-diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA); Associatie-diploma Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV). Wat betekent de term financieel manager? Het betekent dat je aantoonbaar alles in huis hebt voor het financiële management van kleine en middelgrote organisaties. MBA deeltijd De cursus Moderne Bedrijfsadministratie MBA is een zelfstudie-cursus. Bepaal je eigen tempo. Bij een gemiddeld studietempo bereidt de cursus je in 10 maanden voor op het MBA-examen. MBA-diploma in 10 maanden Bepaal zelf het moment waarop je examen doet voor het officieel erkende diploma bij de Associatie voor Examinering. Al het huiswerk ingezonden en gemiddeld een voldoende gehaald? Dan kun je ook een getuigschrift aanvragen. Volg de cursus Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en breng je carrière in een stroomversnelling.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.

https: