Designing and Implementing a Server Infrastructure R2 (exam 70-413)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Designing and Implementing a Server Infrastructure R2 (exam 70-413)
‹ Terug

Designing and Implementing a Server Infrastructure R2 (exam 70-413) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
28
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Designing and Implementing a Server Infrastructure R2 (exam 70-413) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Windows Server 2012 R2 training / cursus leert u als systeembeheerder een op Windows Server 2012 R2 gebaseerde omgeving te ontwerpen en te implementeren met behulp van Active Directory Domain Services. Tevens komen er aanvullende vaardigheden aan bod zoals name resolution, remediation services en het onderhouden van netwerkdiensten.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het upgraden en migreren van een server, beveiliging van een netwerk, NAS, file services, opslag, AD DS, GPO, name resolution, IP configuratie en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u op basis van Active Directory Domain Services Windows Server 2012 R2 infrastructuren ontwerpen en implementeren.DoelgroepDeze training is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en implementeren van een Windows Server 2012 R2 enterprise Active Directory Domain Services (AD DS) infrastructuur inclusief de netwerkservices die daarvoor noodzakelijk zijn. Deze training bereidt u tevens voor op het Microsoft examen 70-413. Dit examen is onderdeel van de certificering MCSE: Server Infrastructure.Inhoud cursusDe training / cursus Designing and Implementing a Server Infrastructure R2 (exam 70-413) is opgebouwd uit verschillende lessen:AD DesignAD DSOU and Group PolicyServer DeploymentDHCP DesignDNS, File and StorageIPAM and VPNDirectAccessNetwork ProtectionImplement NPS and WAPMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo