Fundamentals of Microsoft Office 365 OneNote Online

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Fundamentals of Microsoft Office 365 OneNote Online
‹ Terug

Fundamentals of Microsoft Office 365 OneNote Online - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Fundamentals of Microsoft Office 365 OneNote Online voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus OneNote Online maak je op een interactieve manier kennis met de basisfunctionaliteiten van Microsoft Office 365 OneNote.Je verkent hoe je notities kunt maken in OneNote, hoe je dit kunt illustreren door speciale karakter en grafische elementen zoals tabellen en afbeeldingen kunt toevoegen.Tenslotte maak je kennis met het maken van pagina's, het zorgen voor een goeie ordening van alle notities en hoe je kunt samenwerken met anderen zoals het delen van notities, websites posts en hoe je deze wijzigingen in een gedeelde notitie kunt bekijken.Uw resultaatNa het succesvol afronden van deze training beheers je de basisfuncationaliteiten van Microsoft Office 365 OneNote.DoelgroepOfficegebruikersInhoud cursusHoofdstukkenOneNote Online: Creating & Opening Notes OneNote Online: Formatting & Illustrating Notes OneNote Online: Formatting Notebooks OneNote Online: Using Collaboration Tools Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo