Cursus Koreaans

‹ Terug

Cursus Koreaans - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Cursus Koreaans voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer de taal van Noord- en Zuid-Korea: volg de cursus Koreaans Het schiereiland Korea bestaat uit het communistische Noord-Korea en het kapitalistische Zuid-Korea. In beide landen is Koreaans de nationale taal. In totaal spreken wereldwijd zo'n 78 miljoen mensen Koreaans. In Zuid-Korea zijn veel grote multinationals gevestigd met handelsbetrekkingen in Europa. De Koreanen stellen het bijzonder op prijs wanneer je de moeite neemt je in hun taal te verdiepen. Eigen alfabet Het Koreaans heeft een eigen alfabet, het enige oorspronkelijke alfabet van het Verre Oosten. In de cursus Koreaans komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan de hoofdsteden Pyongyang (Noord-Korea) of Seoul (Zuid-Korea) brengt. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Koreaanse zakenrelatie in z?n eigen taal aanspreken? Die complexe tekens kunnen begrijpen? Start de cursus Koreaans. Start vandaag nog met Koreaans leren bij NHA.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.