Cursus Koreaans

‹ Terug

Cursus Koreaans - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Cursus Koreaans voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer de taal van Noord- en Zuid-Korea: volg de cursus Koreaans Het schiereiland Korea bestaat uit het communistische Noord-Korea en het kapitalistische Zuid-Korea. In beide landen is Koreaans de nationale taal. In totaal spreken wereldwijd zo'n 78 miljoen mensen Koreaans. In Zuid-Korea zijn veel grote multinationals gevestigd met handelsbetrekkingen in Europa. De Koreanen stellen het bijzonder op prijs wanneer je de moeite neemt je in hun taal te verdiepen. Eigen alfabet Het Koreaans heeft een eigen alfabet, het enige oorspronkelijke alfabet van het Verre Oosten. In de cursus Koreaans komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan de hoofdsteden Pyongyang (Noord-Korea) of Seoul (Zuid-Korea) brengt. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Koreaanse zakenrelatie in z’n eigen taal aanspreken? Die complexe tekens kunnen begrijpen? Start de cursus Koreaans. Start vandaag nog met Koreaans leren bij NHA. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Koreaans In de taalcursus Koreaans maak je kennis met het Koreaanse schrift. Het gebruik van de voor ons vreemde tekens is beslist even wennen, maar het maakt de lesstof wel extra leuk en uitdagend. Woordenschat In de taalcursus Koreaans leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De speelse lesopbouw zorgt ervoor dat je woordenschat in hoog tempo uitbreidt, ook jij kunt Koreaans leren. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.