Fundamentals of Google Sheets

‹ Terug

Fundamentals of Google Sheets - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
15
Lesgeld per termijn:
€ 429

Ga naar Fundamentals of Google Sheets voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Sheets cursus maak je kennis met de functionaliteiten van Google Spreadsheet. Je gaat aan de slag met Google sheets documenten en leert hoe je deze kunt gebruiken, importeren en beveiligen.Vervolgens leer je gegevens (data) invoegen in Google sheets, illustraties van documenten aan te passen en het vinden, sorteren en filteren van data.Tenslotte maak je kennis met de basis formules, het oplossen van complexe problemen met formules en het delen van de sheets via e-mail. Ook leer je hoe je het beste kunt samenwerken in spreadsheets met andere in hetzelfde document.Uw resultaatNa afronding van deze cursus ben je bekend met de functionaliteiten van Google spreadsheet en weet hoe je zelf deze het beste kunt beheren en gebruiken.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Sheets: Getting StartedGoogle Sheets: Creating, Opening & Saving DocumentsGoogle Sheets: Inserting & Manipulating DataGoogle Sheets: Formatting DataGoogle Sheets: Illustrating DocumentsGoogle Sheets: Finding, Sorting & Filtering DataGoogle Sheets: Referencing DataGoogle Sheets: Basic FormulasGoogle Sheets: Charts & GraphsGoogle Sheets: Pivot TablesGoogle Sheets: Conditional FormulasGoogle Sheets: Solving Complex Problems with FormulasGoogle Sheets: Extracting Information with FormulasGoogle Sheets: Sharing & Collaboration ToolsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo