Advanced jQuery

‹ Terug

Advanced jQuery - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Advanced jQuery voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online jQuery cursus maak je kennis met de geavanceerde functionaliteiten van jQuery. Je leert onder andere meer over het gebruik van AJAX functionaliteiten en het ontwikkelen van widgets met AJAX. Tenslotte komen de volgende onderwerpen ook aan bod, DOM manipulations, ontwikkelen van plugins, aanpassen van thema's en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de geavanceerde functionaliteiten van jQuery.DoelgroepWebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenHelper Functions and Advanced Ajax Using and Creating Widgets Advanced Selecting, Theming, and Plugins Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo