Excel for Mac 2011 Basiskennis

‹ Terug

Excel for Mac 2011 Basiskennis - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Excel for Mac 2011 Basiskennis voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Excel for Mac training / cursus leert u de nieuwste functies kennen van Excel 2011 voor Mac. Deze cursus verkent diverse thema's en vele andere basisprincipes van Excel 2011. Denk hierbij aan het openen van de applicatie, het maken van nieuwe spreadsheats en het invoeren van gegevens (handmatig en automatisch).Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het aanpassen van basisgegevens, navigatie, werkbladen, verplaatsen van gegevens, aanpassen van sheets, gebruik van basisformules, basisfuncties gebruiken, invoegen van basis grafieken, opslaan, verzenden en printen van excelbestanden en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u zelfstandig werken met de basisfuncties van Excel voor Mac 2011.DoelgroepIedereen die werkt of wil gaan werken met Excel voor Mac 2011 en meer wil leren over de basisfunctionaliteiten.Inhoud cursusDe inhoud van de training / cursus Excel for Mac 2011 basiskennis is opgebouwd uit verschillende lessen:Getting startedApplying basic data formattingNavigating the interface and viewing workbooksMoving data and modifying worksheetsUsing basic formulasUsing basic functionsInserting basic chartsSaving, sending, and printing workbooksMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo