Advanced PowerShell Desired State Configuration

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Advanced PowerShell Desired State Configuration
‹ Terug

Advanced PowerShell Desired State Configuration - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Advanced PowerShell Desired State Configuration voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze PowerShell training / cursus maakt u kennis met de geavanceerde mogelijkheden van PowerShell Desired State Configuration. Zo leert u wat Desired State Configuration is en bijvoorbeeld de diverse methodes om het te implementeren en te debuggen. Tenslotte leert u een aantal geavanceerde technieken voor het schrijven van DSC configuraties.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn PowerShellGet, HTTP, SMB, C#, Azure VM, HyperV, JEA toolkits en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de geavanceerde mogelijkheden van Desired State Configuration.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor systeem- of serverbeheerders die verantwoordelijk zijn voor het configureren en onderhouden van Desired State Configuration (DSC) in PowerShell.Inhoud cursusDe training / cursus Advanced PowerShell Desired State Configuration is opgebouwd uit verschillende lessen:Advanced PowerShell Desired State Configuration: Writing Custom ResourcesAdvanced PowerShell Desired State Configuration: Advanced ConfigurationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo