APM Project Fundamentals Qualification (PFQ)

‹ Terug

APM Project Fundamentals Qualification (PFQ) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 375

Ga naar APM Project Fundamentals Qualification (PFQ) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Deze online APM Project Fundamentals Qualification training is ontwikkeld voor bedrijven, organisaties en particulieren die hun projectmanagement vaardigheden willen uitbreiden.Deze cursus stond voorheen bekend als het APM Introductory Certificate in Project Management (APMIC). De Fundamentals-kwalificatie vormt de basis voor verdere training en kwalificaties in het groeiende gebied van projectmanagement.Deze cursus behandelt dan ook onderwerpen als Basisconcepten, Het projectmanagementcentrum, Een project organiseren, Een project plannen, Een project besturen, Middelen beheren, Beheren van bereik en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met de principes van projectmanagement, en klaar om een carrière te starten in projectmanagement. Daarnaast ben je optimaal voorbereid op het APM-PFQ examen.DoelgroepEindgebruikers, Manager, Projectmanager, TeamleiderInhoud cursusHoofdstukkenAPM Project FundamentalsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo