Apache Web Services with Tomcat

‹ Terug

Apache Web Services with Tomcat - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Apache Web Services with Tomcat voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Apache Web Services cursus leer je meer over Apache Web Services met Tomcat. Je leert meer over LAMP en uit welke componenten het bestaat.Daarnaast leer je ook LAMP implementeren in een Linux-, Windows-, en Public cloud omgeving en staan we stil bij algemene Linux- en Apache-webserver configuratietaken.Tot slot leer je hoe je MySQL-databases en -tabellen kunt configureren en beheren en ga je aan de slag met de configuratie en het gebruik van Tomcat.Uw resultaatJe kunt LAMP-gebaseerde webapplicaties installeren, aanmaken en onderhouden. Je weet hoe LAMP-stack componenten met elkaar samenwerken om web oplossingen te kunnen bieden.DoelgroepDatabasebeheerders, Softwareontwikkelaar, Systeembeheerder, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenLAMP Overview and DeploymentThe Apache Web Server EngineMySQL as a DatastoreConfiguring Tomcat and PHPMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo