Google Data Engineer

‹ Terug

Google Data Engineer - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
24
Lesgeld per termijn:
€ 499

Ga naar Google Data Engineer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Google Data Engineer training behandelen we alle facetten van het certificaat: Professional Data Engineer. Een professional data engineer maakt gegevens gestuurde besluitvorming mogelijk door data te verzamelen, transformeren en visualiseren.De Data Engineer analyseert gegevens om inzicht te krijgen in de bedrijfsresultaten, bouwt statistische modellen om de besluitvorming te ondersteunen en creƫert machine learning modellen voor het automatiseren en vereenvoudigen van belangrijke bedrijfsprocessen.De training demonstreert het volgende:Bouw en onderhoud datastructuren en databases;Ontwerp gegevensverwerkingssystemen;Analyseer gegevens en maak machine learning mogelijk;Bedrijfsprocessen modelleren voor analyse en optimalisatie;Ontwerpen op het gebied van betrouwbaarheid;Visualiseer gegevens/ data ter onderbouwing van beleid;Ontwerp voor beveiliging en compliance.Uw resultaatJe bent bekend met de werkzaamheden van een Data Engineer op het Google Cloud Platform. Tevens ben je voorbereidt op het examen van Google: Professional Data Engineer.DoelgroepData-analistInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Cloud Platform FundamentalsGoogle Cloud Platform Storage and AnalyticsDeeper through GCP Analytics and ScalingGCP Network Data Processing ModelsGoogle Cloud DataprocDataproc ArchitectureContinued Dataproc OperationsFundamentals of Big QueryAPIs and Machine LearningDataflow Autoscaling PipelinesMachine Learning with TensorFlow and Cloud MLGCP Engineering and Streaming ArchitectureStreaming Pipelines and AnalyticsGCP Big Data and SecurityMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo