Application Development with Node.js

‹ Terug

Application Development with Node.js - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Application Development with Node.js voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Node.js cursus leer je meer over hoe je toepassingen kunt ontwikkelen met Node.js. De cursus staat stil bij de fundamentele concepten en de architectuur van Node.js, het debuggen van Node.js-toepassingen en hoe je berichtensystemen kunt bouwen.Daarnaast leer je hoe je SPA-toepassingen kunt bouwen en testen met Redux en React, hoe je applicaties kunt transformeren in microservices met behulp van Node.js-frameworks.Tot slot leer je HTTP- en clientserver implementeren en gegevens beheren met behulp van NoSQL en bestandssystemen en hoe je effectieve test frameworks kunt inzetten om applicaties te testen.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn automatisering van resource management met Gulp, middleware-elementen, Passport, REST-toepassingen bouwen met MEAN Stack en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met de mogelijkheden van Node.js om toepassingen te kunnen ontwikkelen.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenNode.js Language FundamentalsWorking with the Features of Node.js ApplicationsManaging Advanced Application Elements Using Node.jsReal-time ApplicationsNode.js Security and Middleware ImplementationImplementing Applications using Modules and MEAN StackNode Clusters and Memory OptimizationsNode.js and MicroservicesNode.js Process ManagersNode.js, Microservices Frameworks, and UtilitiesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo