Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions (exam 70-475)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions (exam 70-475)
‹ Terug

Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions (exam 70-475) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
18
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions (exam 70-475) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Microsoft Big Data Analytics cursus leer je meer over het ontwerpen, programmeren implementeren, automatiseren en monitoren van Microsoft Azure cloud platform-oplossingen.Zo leer je over de data opname, opslag, het ontwerpen en leveren van compute-clusters. Vervolgens ga je verder met batchverwerkingstechnologieën en data beveiligingstools in Azure.Je leert vervolgens over data opname en ontwerpt rekentools voor real-time verwerking. Ook behandelen we de Lambda-architectuur, Azure Stream Analytics, de provisioning van de componenten van een Azure Data Factory en de implementatie van gegevensverwerkingsactiviteiten in een data gedreven workflow.Tot slot leer je meer over het monitoren van de Azure Data Factory en het oplossen van problemen, evenals het laden en transformeren van gegevens en ga je verder met het automatiseren van kerntaken met Azure PowerShell en belangrijke functies van Azure Machine Learning voor big data-analyse.Uw resultaatJe hebt ervaring met het ontwerpen, programmeren, implementeren, automatiseren en monitoren van Microsoft Azure cloud platform-oplossingen. Tevens ben je voorbereid op het MCSA Cloud Platform, MCSE Cloud Platform and Infrastructure of MCSE Data Management and Analytics examen 70-467.DoelgroepData-analist, SoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenIngesting Data and Computing for Batch ProcessingDesigning Batch Processing and Data SecurityIngesting Data and Computing for Real-time ProcessingDesigning the Lambda Architecture and Real-time ProcessingProvisioning an Azure Data FactoryManaging Activities and Data for Azure Big Data AnalyticsAutomation and Machine LearningMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo