Essentials of Microservices Architecture

‹ Terug

Essentials of Microservices Architecture - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Essentials of Microservices Architecture voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Microservices training ontdek je de mogelijkheden van het gebruik van Microservices. Leer meer over architecturen voor Microservices, software design patterns, communicatie tussen processen en automatisering.Vervolgens gaan we verder met de software design patterns, patterns taal voor microservices, domain driven design en strategie├źn en aanbevolen procedures voor het maken van succesvolle microservices.Daarnaast staat cursus stil bij de Netflix microservices-architectuur. Te denken valt aan Eureka, Ribbon, Zuul en Conductor.Tot slot behandelen we de huidige positie van microservices. Je kunt dan denken aan de dekking van tools en frameworks, actuele uitdagingen, opkomende trends en enkele voorbeelden van microservice-gebruik.Uw resultaatJe bent bekend met het gebruik van Microservices en software design patterns voor Microservices.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenMicroservices Deep DiveMicroservices Architecture and Design PatternsMicroservices and NetflixMicroservices Current and Future TrendsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo