‹ Terug

VMBO Spaans - NHA

Niveau:
VMBO
Duur:
9
Lesgeld totaal:
€ 297,00

Ga naar VMBO Spaans voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Haal het officiƫle staatsexamen VMBO Spaanscomplete lesstof + examentraining Que? Wil je voortaan verstaanbaar zijn op de stranden van Europa?s mooiste costa?s? Volg de cursus Spaans. De lessen van de cursus VMBO Spaans zijn volledig afgestemd op het staatsexamen. Zo ben je perfect voorbereid als je examen doet. De lessen van de cursus Spaans zijn volledig afgestemd op het staatsexamen. Je wordt dus rechtstreeks opgeleid voor het examen. Door middel van het lezen van diverse teksten oefen je gedurende de hele cursus de vaardigheden die nodig zijn voor het staatsexamen. Liever een mp3 beluisteren tijdens het oefenen in het Spaans? No problemo: download de digitale geluidsbestanden via de digitale leeromgeving Plaza. Tijdens de cursus Spaans komen de volgende onderwerpen aan bod: leesvaardigheid; tekstbegrip; grammatica; vergroten van woordenschat; luistervaardigheid; spreekvaardigheid; uitspraak; literatuur. Voor het vak Spaans lees je ten minste zes titels.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.

https: