Application Development with React and Flux

‹ Terug

Application Development with React and Flux - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
10
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Application Development with React and Flux voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus maak je kennis met de basis van React en Flux. Je leert eerst een developeromgeving op te zetten en je maakt kennis met de pluspunten van het platform. In het vervolg van de cursus leer je React componenten te configureren en komt routing via React Routing aan bod. Ook het maken van formulieren wordt behandeld in deze cursus.Aan het einde van de cursus kom je meer te weten over Flux. Flux is een datastroom die is ontworpen om gegevensstromen door een applicatie te behandelen. Er zijn talrijke implementaties van Flux maar deze cursus behandelt het gebruik van Facebook's Flux-patroon binnen een webapplicatie die is ontwikkeld in React.Uw resultaatNa succesvolle afronding bent u bekend met het gebruik van React for applicatie development en Flux voor data flow.DoelgroepWebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenReact and Flux: An OverviewReact and Flux: Creating Simple React ComponentsReact and Flux: React Router and FormsReact and Flux: Working with FluxMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo