Adobe InDesign CC 2015

‹ Terug

Adobe InDesign CC 2015 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Adobe InDesign CC 2015 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Adobe training / cursus maakt u kennis met de basis en nieuwe functionaliteiten van Adobe Indesign CC 2015. Hierbij kunt u denken aan de toolbars, tabs, kiezen van kleuren etc. U leert daarnaast te werken met afbeeldingen, het exporteren van documenten in Adobe Indesign, het werken met objecten.U maakt ook kennis met de verschillende technieken zoals het uitlijnen en groeperen en het plaatsen en verwijderen van teksten in Adobe Indesign CC 2015. Aan het einde van de training krijgt u tevens kort inzicht in de wat meer geavanceerde functionaliteiten zoals het ontwikkelen van templates.Uw resultaatNa het volgen van de training bent u bekend met de basis en nieuwe functionaliteiten van Adobe InDesign CC 2015.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die de basis en nieuwe technieken van Adobe InDesign CC willen leren.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe InDesign CC 2015 s opgebouwd uit verschillende lessen:Adobe InDesign CC 2015 FundamentalsAdobe InDesign CC 2015 Basic Navigation and ToolsWorking with Images and Exporting Files in Adobe InDesign CC 2015Working with Objects and Editing Tools in Adobe InDesign CC 2015Working with Text in Adobe InDesign CC 2015Working with Pages in Adobe InDesign CC 2015Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo