Android 8.0 for end users

‹ Terug

Android 8.0 for end users - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
11
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Android 8.0 for end users voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Android 8.0 for end users! De training waar je leert als eind gebruiker het beste hiervan gebruik van te maken. Maak kennis met de verschillende functionaliteiten zoals het installeren en beheren van Mobiele Windows applicaties. Je leert gebruik te maken van de mogelijkheden binnen Android 8.0. Hierbij kun je denken aan het beheren van contacten en events, gebruik te maken van camera en foto functies en het delen van informatie.Tenslotte maak je kennis met Google Maps en de configuraties van verschillende devices.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de basisfunctionaliteiten van Android 8.0.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenAndroid 8.0: Navigating & Setting UpAndroid 8.0: Installing & Managing AppsAndroid 8.0: Using EmailAndroid 8.0: Managing ContactsAndroid 8.0: Managing Events & AlarmsAndroid 8.0: Using Chrome on an Android DeviceAndroid 8.0: Using The Camera & Photo ToolsAndroid 8.0: Listening To MusicAndroid 8.0: Retrieving & Sharing InformationAndroid 8.0: Using Google Maps on an Android DeviceAndroid 8.0: Configuring DevicesAndroid 8.0: Using Android 8 for PhonesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo