Clean Coding Techniques

‹ Terug

Clean Coding Techniques - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Clean Coding Techniques voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Clean Coding cursus leer je meer over de principes en voorbeelden van het maken van betere, efficiƫntere en minder fouten bevattende software dankzij Clean Coding technieken.Deze cursus behandelt de vraag, hoe je betere code kunt schrijven aan de hand van enkele technieken zoals Defensive Programming, model-view-controller (MVC), en domain-driven design (DDD).Daarnaast leer je over de vijf principes van SOLID en ga je verder met code inhoudelijke onderwerpen als syntax, variabelen, objecten, classes en methoden.Tot slot behandelen we onderdelen als applicatie lagen, domein architectuur en te testen code.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn het gebruik van functies, error handling, testing, CQRS, planning, implementatie, de evolutie van applicaties en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met Clean Coding technieken en kunt daardoor betere codes schrijven.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to Clean CodingDefensive Programming, MVC, and DDDIntroduction to SOLIDSyntax, Variables, Objects, and ClassesFunctions, Type Checking, Error Handling, and TestingArchitecture and Testable CodeImplementationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo