Fundamentals of Google Hangouts

‹ Terug

Fundamentals of Google Hangouts - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Fundamentals of Google Hangouts voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Hangouts cursus maak je kennis met de functionaliteiten van Google Hangouts. Je gaat van start met Google Hangouts in Gmail en hoe je chatsessies kunt starten.Daarnaast leer je hoe je media kunt delen en hoe je een groep chat kunt aanmaken. Je leert ook hoe je Google Hangouts kunt gebruiken op Android apparaten en iOS apparaten.Tot slot leer je de volgende functies toe te passen zoals het creƫren van gesprekken, gebruikmaken van video sessies en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de functionaliteiten van Google Hangouts en weet je hoe je deze kunt toepassen op verschillende devices van IOS en Android.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Hangouts for Web: Hangouts in GmailGoogle Hangouts on the WebGoogle Hangouts for Android: Hangouts on AndroidGoogle Hangouts on iOSMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo