Architecting Microsoft Azure Solutions (exam 70-534)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Architecting Microsoft Azure Solutions (exam 70-534)
‹ Terug

Architecting Microsoft Azure Solutions (exam 70-534) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
19
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Architecting Microsoft Azure Solutions (exam 70-534) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Microsoft Azure training leer je de verschillende Azure functionaliteiten en mogelijkheden kennen die je helpen om de juiste beslissingen te nemen bij het ontwerpen van cloud-oplossingen.Zo maak je kennis met de implementatie van storage in Microsoft Azure, leer je meer over virtual machines, web apps, hybride apps, security en disaster recovery.Deze cursus is in lijn met het Microsoft examen 70-534 en is speciaal bedoeld voor IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het veilig plannen en uitrollen van Azure virtual machines en applicaties.Uw resultaatNa afronding van deze training kan je de meest belangrijke Microsoft Azure oplossingen ontwerpen en ben je optimaal voorbereid op het Microsoft 70-534 examen.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenDesigning an Azure ArchitectureDesigning Azure StorageDesigning Azure NetworkingAzure Virtual MachinesDesigning Azure Web AppsMessaging and Hybrid ApplicationsCompute-Intensive ApplicationsDesigning an Azure Security StrategyAzure Monitoring and Disaster RecoveryMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo