Developing and Implementing Blockchain Solutions

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Developing and Implementing Blockchain Solutions
‹ Terug

Developing and Implementing Blockchain Solutions - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Developing and Implementing Blockchain Solutions voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Blockchain training leer je meer over het ontwikkelen van portefeuilles met Java en Node.js. Leer meer over de fundamenten van blockchain-frameworks en ga aan de slag met de installatie en configuratie van Fabrics.Daarnaast leer je meer over Blockchain development en het ontwikkelen van portefeuilles middels Java en de Node.js API.Tot slot leer je meer over de architectuur van Ethereum en de implementatie van Smart Contracts met behulp van de Ethereum programmeertaal . Ook staat de training stil bij de beveiliging van de blockchain-architectuur.Uw resultaatJe bent bekend met de fundamenten van blockchain-frameworks en het maken van portefeuilles met Java en Node.js.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenBlockchain Architectural Components and PlatformsBitcoin Internals and Wallet ConfigurationImplementing Smart Contracts Using EthereumSecuring Blockchain ImplementationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo