Building ML Training Sets

‹ Terug

Building ML Training Sets - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Building ML Training Sets voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Bij machine learning worden de algoritmes getraind in plaats van geschreven. Tijdens het trainen krijgt een algoritme input aangeboden en zoekt het zelfstandig naar een manier om tot een correct output te komen.In deze training leer je onder andere technieken zoals standaardiseren, normaliseren, coderen met één variabele en meer.En leer je hoe je schaaltechnieken implementeert, zoals standaardiseren en min-max schaling op continue gegevens en one-hot-codering op categorische functies om de prestaties van lineaire regressiemodellen te verbeteren.Uw resultaatJe bent bekend met hoe je training sets maakt om je algoritmes te trainen voor machine learning.DoelgroepData-analist, Databasebeheerders, SoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenBuilding ML Training Sets: IntroductionBuilding ML Training Sets: Preprocessing Datasets for Linear RegressionMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo