CompTIA A+ (Exam 220-1002)

‹ Terug

CompTIA A+ (Exam 220-1002) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
21
Lesgeld per termijn:
€ 349

Ga naar CompTIA A+ (Exam 220-1002) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De CompTIA A+ 220-1002, is het tweede examen van de CompTIA A+. Deze training behandelt de competenties die verwacht worden van een aankomend IT-professional.Je krijgt te maken met diverse geavanceerde onderwerpen zoals de verschillende versies van Windows en het proces voor het installeren, de verschillende manieren voor interactie en personalisatie settings en het gebruik van de command line.Je maakt ook kennis met applicatiemanagement, troubleshooting en hoe je windows applicaties kunt beheren en installeren in het Windows operating systeem.Tenslotte leer je over het toevoegen van hardware, netwerken in Windows, monitoren van OS, Mac OSX functies en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training ben je in staat zelfstandig ondersteuning te bieden aan eindgebruikers van een IT infrastructuur. Tevens ben je voorbereid op het CompTIA A+ examen 220-1002.DoelgroepSysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenCompTIA A+ 220-1002: Comparing Common Operating SystemsCompTIA A+ 220-1002: Microsoft Operating System Installation & UpgradeCompTIA A+ 220-1002: Microsoft Command Line ToolsCompTIA A+ 220-1002: MS Operating System Administrative ToolsCompTIA A+ 220-1002: Windows Control Panel UtilitiesCompTIA A+: Application Installation, Networking, & ToolsCompTIA A+ 220-1002: Security FundamentalsCompTIA A+ 220-1002: Critical Security ConceptsCompTIA A+: Software TroubleshootingCompTIA A+ 220-1002: Operational Procedures Best PracticesCompTIA A+ 220-1002: System UtilitiesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo