Angular 5 First Look

‹ Terug

Angular 5 First Look - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Angular 5 First Look voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Angular cursus leer je meer over de nieuwste functionaliteiten en features van Angular 5.Angular 5 is een update van Angular 4 die enkele zeer krachtige nieuwe functies en mogelijkheden bevat, evenals verschillende bug fixes.Je leert over de verschillende componenten zoals ng-bootstrap en Amexio en hoe deze twee componenten kunnen worden gebruikt om dashboards te maken.Tot slot leer je over Angular Material en Angular Universal en hoe deze add-ons kunnen helpen met prestaties en SEO.Uw resultaatJe bent bekend met de nieuwste functionaliteiten van Angular 5.DoelgroepWebdesigner, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenAngular 5 Features and ChangesBootstrap and Dashboards with Angular 5Angular 5 Material and Universal ComponentsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo