Ansible Essentials

‹ Terug

Ansible Essentials - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Ansible Essentials voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online training leer je de basis van Ansible kennen. Ansible is het open source automatiseringsplatform dat wordt gebruikt voor het automatiseren van applicatie-implementatie, cloud-provisioning, configuratiebeheer en diverse andere IT-taken.Gedurende deze cursus, ontwikkel je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Ansible te installeren, configureren en beheren, terwijl je leert over playbooks, rollen, sjablonen, loops en conditionals, Ansible Tower en nog veel meer.Uw resultaatNa afloop van deze cursus heb je geleerd om Ansible te gebruiken voor het automatiseren van applicatie deployment, applicatie-implementatie en andere IT-taken.DoelgroepSysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenInstalling AnsibleConfiguring ClientsAnsible InventoryAd-Hoc System InteractionAd-Hoc Filesystem ManagementAnsible Playbooks: Format & FunctionAnsible Playbooks: HandlersAnsible Playbooks: Variables and FactsAnsible Playbooks: Debug ModuleAnsible Playbooks: ConditionalsAnsible Playbooks: LoopsAnsible TemplatesAnsible VaultAnsible Include StatementAnsible Roles: Form & FunctionAnsible Roles: Ansible GalaxyMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo