Basisprincipes van Software Ontwikkeling

‹ Terug

Basisprincipes van Software Ontwikkeling - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Basisprincipes van Software Ontwikkeling voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze training / cursus leert u als aankomend programmeur de basisprincipes van softwareontwikkeling. Er is zowel aandacht voor de ontwikkelcyclus en ontwikkelmethodieken als voor de basisstructuur van de verschillende programmeertalen. U leert de verschillende elementen van programmeercode en hoe u die globaal moet toepassen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de ontwikkelcyclus, extreme programming, programmeercode structureren, variabelen, if statements, loops en nog veel meer.Uw resultaatU bent bekend met de basisprincipes van softwareontwikkeling. Zowel op het vlak van de ontwikkelcyclus als van de basisstructuur van programmeertalen.DoelgroepBeginnende ontwikkelaars / programmeurs. Tevens geschikt voor iedereen die de basisprincipes van softwareontwikkeling wil begrijpen.Inhoud cursusDe training / cursus basisprincipes van softwareontwikkeling is opgebouwd uit verschillende lessen:Getting Started with Software ProgrammingIntroduction to Software Program DesignSoftware Program Control Flow FundamentalsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo