Certified Ethical Hacker (CEHv10) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Certified Ethical Hacker (CEHv10) - incl. examen
‹ Terug

Certified Ethical Hacker (CEHv10) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
40
Lesgeld per termijn:
€ 1749

Ga naar Certified Ethical Hacker (CEHv10) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Certified Ethical Hacker training / cursus leert u uw systemen optimaal te beveiligen en te beschermen tegen hackers. Als IT-professional begeeft u zich middels deze training op het terrein van hackers en leert u met behulp van ethisch hacken uw systemen te beschermen. Een ethische hacker zoekt naar beveiligingslekken. In plaats dat hier misbruik van wordt gemaakt worden beveilingsproblemen gerapporteert en waar mogelijk direct verholpen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: de noodzaak voor ethisch hacken, sniffing, malware, webservers en applicaties hacken, mobiele apparaten hacken, SQL injections, social enginering, firewalls en nog veel meer.Icttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatNa het volgen van de training beschikt u over de juiste kennis om ethisch te kunnen hacken. Ook bent u optimaal voorbereid op het Certified Ethical Hacker v10 examen (312-50) van EC-Council.DoelgroepSecurity Professionals, IT- en Security Managers of Security Auditors, Systeem- of Netwerkbeheerders en ontwikkelaarsInhoud cursusHoofdstukken:Introduction to Ethical HackingFootprinting and ReconnaissanceScanning NetworksEnumerationSystem HackingMalware ThreatsSniffingSocial EngineeringDenial of ServiceSession HijackingHacking WebserversHacking Web ApplicationsSQL InjectionHacking Wireless NetworksHacking Mobile Platforms Evading IDS, Firewalls and HoneypotsCloud Computing CryptographyMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo