‹ Terug

Medische kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie - NHA

Niveau:
Gezondheidszorg en welzijn
Duur:
9
Lesgeld totaal:
€ 310,50

Ga naar Medische kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Raak thuis in de medische wereld met de cursus Medische Kennis In de gezondheidszorg vliegen de medische termen je om de oren. Is het zinvol om woorden als?nefrogeen? alleen maar uit je hoofd te leren? Van anatomie tot fysiologie en pathologie: je wilt grip krijgen op de medische termen en weten in welke situatie medici ze gebruiken. Basiskennis Het woord?nefrogeen? gaat pas leven wanneer je meer over de werking van de nieren afweet. En?inflammatie? krijgt meer betekenis als je basiskennis over ziekteleer bezit. In de cursus Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie leer je niet alleen de termen kennen. Je gaat ze ook echt begrijpen. Op HBO-niveau. In de cursus ontdek je hoe: het menselijk lichaam werkt; een ziekte ontstaat; een aandoening wordt vastgesteld en behandeld. De cursus gaat diep in op medische materie. Hoe de structuur van een cel eruitziet? Hoe het zenuwstelsel werkt? Dat achterhaal je allemaal in de cursus over medische kennis. Je verwerft basiskennis over anatomie, fysiologie en pathologie. Gerichte vragen stellen aan je arts Na de cursus kun je medische situaties makkelijker doorgronden en weet je beter bij welke signalen je een afspraak bij de huisarts moet maken. Ook stel je gerichter vragen aan je arts. Zoeken met Google wordt effectiever wanneer je een medische vraag hebt. Ook snap je beter de krantenartikelen over medische onderwerpen. Goed om te weten: de cursus is officieel erkend door de beroepsvereniging NFG. Discussieer met kennis van zaken Raak vertrouwd met begrippen uit de medische wereld en volg de opleiding Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie. Verrijk je medische kennis en praat mee over gezondheidszorg, ziekteleer en therapie.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.

https: